SolverPI-смола 7051

Име на продукта: Полиимид смола Артикул No.: SolverPI-смола 7051 SolverPI-смола 7051 е напреднал композитни матрица смола се използва широко в производството на високо производителни композиционни материали

Информация за продукта

Име на продукта:Полиимид смола

Артикул No.:SolverPI-смола 7051

SolverPI-смола 7051 е напреднал композитни матрица смола се използва широко в производството на високо производителни композитни материали, особено подходящи за висока температура и висока температура на медни плакирани ламинати и други производство, той може да замени Kerimid701A полиимид смола.

SolverPI-смола 7051 се основава на bismaleimide базирани полиимид смола система, в нейния химичен състав не съдържа DDM и други компоненти, в съответствие с изискванията за опазване на околната среда.

Характеристики

lВисоки стъклени преход температура и термична стабилност;

lОтлична устойчивост на разтворители;

lНисък коефициент на топлинно разширение (КТР T-ос);

lВисоко мед Обелете съдържание;

lДобро съхранение стабилност.

Използването на продукта

В зависимост от разреждане на на изискванията за съдържание на сухо вещество може да се използва ацетон и други органични разтворители. CCL приготвено с чиста смола в по-малко от 80състояние, разреден с разтворител до съдържание на твърди частици от 40 до 65 % за употреба. Когато бромираните епоксидна смола подготвени CCL съвместимост с добавено количество бромираните епоксидна смола чист 20 % или по-малко и добавяне на подходящо количество на неорганичните забавители Al (OH) 3, по-малко от 80състояние с разредена до сухо вещество, съдържание на 40-65 % може да се използва разтворител, използването на усилващи влакна (стъклено влакно, Карбон и т.н.) подготвени prepreg раздел ламинат за използване.

Utimately постигане на индекса на ефективността на

Температура на стъклен преход (Tg) 250

Пламък retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Медно фолио пилинг сила (ibs / в)7

Механични свойства, термична стабилност и електрическите свойства, сравними с Kerimid701A.

Качество на индекс

Екстериор

Твърдо съдържание

Гел време (171)

Червеникаво кафяв вискозна течност

40-80%

200-600s

Запитване