SolverPI-смола 7005

Име на продукта: Полиимид смола Артикул No.: SolverPI-смола 7005 SolverPI-смола 7005 полиимид смола е напреднал композитни матрица смола се използва главно като висока температура фрикционен материал монолитен

Информация за продукта

Име на продукта:Полиимид смола

Артикул No.:SolverPI-смола 7005

SolverPI-смола 7005 полиимид смола е напреднал композитни матрица смола се използва главно като висока температура фрикционен материал ляти продукт и матрица смола има отлична термична устойчивост и механични свойства, добра съвместимост с различни пълнители, с добра гъвкавост. Също така подходящ за приготвянето на висока устойчивост (ниска) температура твърди самосмазващи механични части. С органичен разтворител (ацетон) се стопи, за подготовката на влакна (стъклено влакно, Карбон и т.н.) подсилен prepreg, широко използван в областта на високотемпературна смола основава композитни материали. Като модификатори топлоустойчиви епоксидна смола, при различни условия съотношението може да се приготви различни стомани клас на новата система за епоксидна смола да отговарят на различните области на епоксидна смола топлина съпротива изисквания.

SolverPI-смола 7005 се основава на bismaleimide базирани полиимид смола система, в нейния химичен състав не съдържа DDM и други компоненти, в съответствие с изискванията за опазване на околната среда.

Характеристики

Високи стъклени преход температура и термична стабилност;

Отлични свойства за механични и електрически и механични свойства;

Добър ниска температура стабилност при съхранение.

Използването на продукта

След равномерно смесени с различни прах, при определени условия, формоване.

Са били разтворени в ацетон и други органични разтворители, решение смола, направени от някои вещества, за подготовката на влакна (стъклено влакно, Карбон и т.н.) подсилен prepregs, ламинати за употреба.

Течната смола, разтворено в органичен разтворител като ацетон, направени някои твърди вещества, според необходимостта различните пропорции на епоксидна смола смеси може да се приготви от различни стомани клас на новата система за епоксидна смола, за да отговарят на различните области, особено полето е електроизолационни епоксидна смола материал топлинна устойчивост изисквания.

Процеса на втвърдяване (препратка)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4-6h

Качество на индекс

Екстериор

Точка на топене

обяснения

плавността

Гел време

Бледожълт прах

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Запитване