SolverPI покритие

Име на продукта: Термопластични висока температура полиимид Coating.Item No.: SolverPI-покритие 1001.High температура полиимид покритие SolverPI покритие 1001 е полимерно покритие с висока температура, устойчиви, стабилна химични свойства и отлични диелектрични свойства.

Информация за продукта

Име на продукта:ThermoplasticHighTemperaturePolyimideCoating

Гладкоостриезашункаи.:SolverPI-Coating1001

Висока температура полиимид покритие SolverPI покритие 1001 е полимерно покритие с висока температура, устойчиви, стабилна химични свойства и отлични диелектрични свойства. Поради своите отлични физични и химични изпълнение тя често се използва като мащабни интегрална схема окабеляване слой изолация, метални повърхностно покритие, повърхностни пасивиране слой, защитен материал, йонна имплантация и т. н. Той се използва широко в химическата промишленост, навигация, аерокосмически, авиацията и микроелектроника поле. Той има характеристиките на висока температура, устойчиви, ниска температура, устойчиви, устойчиви на лъчения, устойчивост на корозия химически, ниска влага на поглъщане, хидролизна устойчивост, отлична изолация и добра стабилност на окисление, пожар превенция не запали, нетоксични, екологична защита, добро сцепление, гъвкавост, висока твърдост, устойчивост на удар и изискано, излъскване съпротивата на боя филм блясъкът и т. н.

Използване:Прилага на метал, който е трудно да прикачите (неръждаема стомана, алуминий, мед, титанов покритие от магнезиева сплав, хром покритие)

Performanceindicators:

Термини

Guideposts

Външен вид

жълтеникаво кафява

Solidcontent

25

Плътностg/cm³

1.29 g/cm3-1,60 g/cm3

Viscosity(MPa.s)

945-1500

Dilatationcoefficient23-200℃),(105/℃

3.5-5.5

FrictioncoefficientPV = 0.33MPa·m / s

0.01-0.02

Wearvolume(mm3/ cn.m)

1.0-3.0

Dielectricconstant(1KHz)

3.0-3.5

Surfaceresistance(Ω)

1015-1016

VolumeresistanceΩ·m

109-1014

Applicabletemperature

-260-400

Thermaldecomposition

≥580

Saltsprayresistance

≥1500000

Адхезия

≥80

Устойчивост на киселини

Resistanttohydrochloricacid thinsulfuricacid, hydrofluoricacid и др

Aalkaliresistance

Thecoldresistanceoflowconcentrationofalkaliliquor

Agingresistance

≥1500000

Otheritems

Resistancetoorganicsolventsandvariousoils

Theconstructiontechnology:

1. прилагането на технологии: paint четка или се разбърква добре след пръскане, валяк покритие методи като покритие на метални субстрат повърхността, дебелината на покритието може да се определи съответствие с реалните потребности (покритие може да бъде според действителното положение, използвайки формамид разтворител разреждане, разреждане след покритие трябва да смесват в строителството) след сушене в продължение на около 20 минути, покритието на материалната база в горещи доменни печка в 80Н ℃ , 120℃/h、160℃/h、280℃/h температура програмирана за втвърдяване, контрол на скоростта на нагряване от 2 ℃ / min, оставя се да изстине до стайна температура естествено след втвърдяване, unsealing покритие трябва да бъде завършен в рамките на седмица.

2. базалната заявка: метална повърхност трябва да бъде полиран или засяга свързване сила, за да се справят със стария метална повърхност чист. Покрити с метална повърхност трябва да пазят сухи, чисти, силни и гладка, строителството температура е 10 ℃ до 35 ℃.

3.Note: по време на строителството, полиимид покритие трябва да избягват влажна, избягвайте прах и не може да се използва с други разтворители, бои, строителната площадка трябва да бъде добре вентилирани. Покрития, които са били opeded трябва да бъде завършен възможно най-скоро, неотворени покритие дълготрайно съхранение под 15 ℃, Забележка moistureproof, държа вентилирани. Да се избягва контакт с кожата за дълъг период от време, когато се използва разтворител не съдържа токсични, запалими, летливи органични вещества, когато могат да се извършват по общия метод на боя.


UVCuringprocess

Метод 1: Спрей повърхност под uv светлина на разстояние от 200 мм по-долу, около 30 мин, вертикална облъчване по принцип е покритие повърхност не е лепило ръката, а именно консервиране е пълна. Ако повърхността на покритието е по-голям, той трябва да се движат в втвърдяване процес на uv лампа или пръскане на повърхността.

Метод 2: За първи път на покритие на повърхността под uv лампа на разстояние 300 мм за вертикални облъчване около 10 минути, след това пръскане на повърхността под uv лампа на разстояние от 200 mm за вертикалните облъчване около 10 мин и отново постави покритие на повърхността на uv светлина на разстояние 100 мм за вертикални облъчване около 10 минути ,. По принцип когато пръскане на повърхността не е лепило ръката, е именно пълно излекуване. Аналогично ако повърхността на покритието е по-голям, той трябва да се движат в процеса на втвърдяване на uv лампа или Напръскайте повърхността.

(Забележка: този метод е препратка на мощност 2 kw uv лампа, в истинския процес може да се регулира според размера на uv лампа мощност правилното uv лампа и разстоянието между повърхността на покритието и облъчване време.)
Запитване