Начало > Новини & знания > Съдържание

Полиимид полимерни материали

Като обещаващ полиимид полимерен материал е напълно признато в изолационния материал и материалните аспекти на структурата на приложението е непрекъснато се разширява. По отношение на функционални материали са доведени за потенциала им все още е разкопки.

На 15-Китай международен Hi-Tech панаир, експерти от страната и чужбина, клиенти, особено полиимид частици изложени и супер-труден тип термореактивни полиимид профили проявиха голям интерес от чужбина клиент е гледам за самолета полимерни материали, вижте полиимид частици беше много изненадан, на място изрази твърдо намерение да си сътрудничат; търси както висока температура, но също и ниска температура, устойчиви арктическа станция електронно оборудване и материали за клиенти видите полиимид продукт съкровище.

Полиамид-токсичен, използван за прибори и медицинско оборудване и може да издържи хиляди на стерилизация. Някои полиимид също има добра биосъвместимост например в кръвта съвместимост тест-хемолитични, нетоксични ин витро цитотоксичност експерименти.

Със значителното намаляване на синтез технология за по-нататъшно подобряване на технология за обработка и разходи, но също така има отлични механични свойства, електроизолационни свойства, термопластична полиимид ще покаже си по-важна роля в областта на бъдещи материали. Термопластични полиимид и неговото нанасяне и по-обещаващи.