Начало > Новини & знания > Съдържание

Други характеристики на PI (полиамид)

Плътността на PI е 1.28-1.48g/cm3 с увеличаване на степен imidization, плътност ще се увеличи; Когато съдържащи страна групи в основната верига, плътност ще бъде по-малък. PI е по-висока компресиране на опън, огъване, якост, механични свойства, принадлежащи към средата и горните нива, висока якост особено при висока якост високо е важна характеристика на механични свойства.

Пълзене резистентни лепило PI има отлични пространствени стабилност, което е много видни.

Най-известните изпълнението на PI е неговата топлоустойчивост е висока, температурата на разлагане на стъклени преход температура, термична ефективност имат по-висока и постоянно висока температура. Продължителна работна температура е 250 ℃.

PI отлични електроизолационни свойства, в широка гама от температурата дипол загуба е доста малък. Това е най-доброто корона съпротива, или това е заради два вида на химична реакция да генерира корона: окисляване активен кислород атоми разлагане; окисляване реакция на озона, хидроксиди са много устойчиви. PI принадлежи към междинните диелектрични материали.

PI е добра стабилност за масла, органични разтворители, разредена киселина, но не устойчиви на силен окисляване с концентрирана сярна киселина и димяща азотна киселина, също така не алкалоустойчиви тип и прегрята пара. Окислително разграждане възникна в ролята на силни оксиданти. Алкални и водна пара ефект ще направи на PI имид пръстен отваряне и счупване на гръбнака, получената производителност деградация.

Поради големия брой на ароматни молекулна верига на ПИ пръстеновидна структура, която поглъща радиация способност е много силен, затова има отлични радиация съпротива, тя може да стои неутрон, електрон, 7 лъчи, ултравиолетовите лъчи, радиационната среда, понижението на изпълнението е много ограничен.